Tegnestuens ydelser

Hos Wichmann Lyngesen Arkitektur & Byggerådgivning ApS tilbydes den nødvendige byggerådgivning gennem byggeprojektet. Skræddersyet til kundens behov. -Dette kan være helt fra idéen opstår, og frem til byggeriet står færdigt. Eller blot med enkelte faser. Om det gælder et nyt hus, en tilbygning, ombygning, renoveringsprojekt eller en erhvervsbygning så tager firmaet hånd om dette. Tegnestuen sørger for tegninger & beregninger, byggetilladelser, finder den bedste byggepris -og meget mere. Lær mere om vores tegnestue her

Hvad koster arkitekthjælp?

I et samarbejde med Arkitektfirmaet Wichmann Lyngesen arbejdes der altid med faste priser for arkitektarbejdet.

Et grundigt forarbejde, hvor byggeprojektet gennemarbejdes og præsenteres i 3D med byggetegninger og beskrivelser sparer dig for udgifter og bekymringer under hele byggeriet. Eventuelle fejl kommes i forkøbet og sikrer et bedre resultat, hvor både proces og byggeri lever op til forventningerne.
Hos Wichmann Lyngesen lægges der vægt på fuld åbenhed omkring priserne, samt at holde et attraktivt og konkurrencedygtigt prisniveau på byggerådgivning og arkitektarbejde.
Prisen for arkitektarbejde afhænger af bygningens udformning og størrelse. Det tager vi altid en afklarende snak om fra starten og der gives en fast pris efter vores første møde. -Så ved I præcis hvad I går ind til.