Tegnestue & arkitektfirma

Tegnestuen Wichmann Lyngesen Arkitektur & Byggerådgivning ApS tegner, rådgiver og projekterer. Der fokuseres altid på fantasifulde men holdbare, individuelle og funktionelle arkitektoniske løsninger, hvor kundens behov er i centrum.

Arkitektfirmaet er en ung tegnestue, hvor der arbejdes med de nyeste 3D-tegneprogrammer, hvilket gør det muligt for vores kunder bedre at visualisere byggeriet allerede i skitsefasen. Dette sparer tid og økonomi, da misforståelser lettere undgås. Desuden med en håndværksmæssig baggrund er der en solid hands-on erfaring i firmaet, hvilket sikrer en fornuftig bygbarhed på byggetegningerne og kendskab til byggematerialerne.

Der lægges i tegnestuen meget fokus på nye tendenser indenfor både arkitektur, konstruktioner og materialer samt ændringer i love og regler.

Ryan Wichmann Lyngesen er medlem af Danske BoligArkitekter som blev etableret i 2012 af Bolius Boligejernes Videncenter A/S (Bolius) og Danske Arkitektvirksomheder (DANSKE ARK) idet de to organisationer har en fælles interesse i at øge samarbejdet mellem boligejerne og arkitekterne, og oplyse om, hvad arkitekter kan bidrage med i forbindelse med større byggeprojekter.

Værdigrundlag for tegnestuen:

  • Levere en seriøs byggerådgivning og arkitekthjælp, hvor der skabes fantasifuld og kreativ arkitektur i holdbar kvalitet med værdi for brugerne, til den billigt mulige pris for opførelsen.
  • Udføre projekteringsopgaverne effektivt og indenfor en kort tidsramme.
  • God “total-økonomi” er et nøgleord for tegnestuens byggeri. Dette vil sige at der fokuseres på konstruktioner og materialer i kvalitet med lang levetid og lave drift- & vedligeholdelsesudgifter.

Tegnestuen samarbejder med dygtige og erfarne arkitekter, bygningskonstruktører, bygningsingeniører og landmålere, og har derved altid den rette kompetence til et hvert byggeprojekt.

Se gode grunde til at bruge en byggerådgiver – Læs mere her, og se referencer fra nogle af vores projekter her.

Nyt hus 01
Nyt hus på Sjælland 01
Nyt hus i Aalborg 01
Funkishus i støvring
Nyt sommerhus
Nyt hus i støvring 02
Funkishus ved Aalborg
Moderne funkisvilla
02 Funkis i Aabybro
04 Funkis i Skørping
01
Nyt hus i Dronninglund
01
6 Ingersvej-min
09 Hus i Nibe
08 Funkis i Hobro
01 funkis i Århus
06 Funkis i Nørhalne
05 Funkis i Skørping
Nyt sommerhus
03 Butik i Skørping
10 Landejendom
07 Funkis i Nørhalne
16 Villa i Klarup
15 Villa i Hadsund
1 Ingersvej-min