Byggerådgiver Århus – Arkitekthjælp og byggerådgivning

…fordi det betaler sig !

Det behøver ikke at koste en formue at tilkøbe byggerådgivning, og der er som regel altid penge sparet. Argumenterne for at bruge en bygherrerådgiver er mange. Her er listet nogle af grundene op.

1. Kom godt og hurtigt fra start.

Byggerådgiveren lytter til jeres behov, drømme og smag indenfor arkitektur og stil, hvilket han sammenholder med bl.a. byggereglerne, mulighederne på jeres matrikel, ideelle planløsninger i forhold til jeres familie, et stort kendskab til konstruktioner/materialevalg og meget meget andet. Samtidig får i projektet tilpasset til jeres budget. -Ved at inddrage arkitekten i skitseringsfasen får I altså det maksimale udbytte ud af jeres budget, og slipper for tidskrævende blindgyder og irriterende fejl.

2. Undgå dyre misforståelser v.h.a. et tydeligt beskrevet byggeprojekt.

Grundige tegninger og beskrivelser hvor alt i byggeprojektet er medtaget sparer jer for ubehagelige overraskelser og ekstraregninger senere i byggefasen. -Det er vigtigt at ALT er med på tegninger og beskrivelser, når håndværkerne skal give pris på arbejdet. Ellers ender det ofte med ærgelige misforståelser og dyre ekstraregninger.

3. Find den rigtige håndværker til byggeopgaven.

Byggerådgiveren kan hjælpe med at finde flere seriøse håndværksfirmaer til tilbudsgivningen, der som udgangspunkt altid leverer et ordentligt stykke arbejde til prisen, -og til tiden.

4. Få den billigste pris på opførelsen.

Byggerådgiverens entydige projektmateriale sikrer, at når der skal hentes tilbudspriser fra flere forskellige håndværksfirmaer for at finde den mest fordelagtige pris, så bliver der altid givet tilbud på det samme stykke arbejde. Derved bliver priserne helt sammenlignelige, hvilket gør det let at vælge den rigtige håndværker til jeres byggeri.

5. Godt styr på kontrakterne.

Byggerådgiveren hjælper med kontrakterne mellem jer(bygherre) og håndværkerne således disse bliver rigtigt og retsmæssigt korrekt udfærdiget. Aftalerne bliver ført ned på papiret, og der kommer helt styr på bl.a. a´conto-betalinger, sikkerhedsstillelse og evt. dagboder ved forsinkelser.

6. Undgå problemer i byggefasen.

Byggerådgiveren har gennem sin uddannelse og erfaring tillagt sig en stor ekspertise indenfor alle problemstillingerne ved et byggeri. Derfor hvis der er noget, som begynder at gå skævt i byggefasen, kan han ofte komme fejl i forkøbet, og forhindre at samarbejder mellem jer og håndværkerne ender i hårdknude.

Lær mere om vores tegnestue her, og se referencer fra nogle af vores projekter her.